Államigazgatási tanácsadás

Cégünk anyacégét is beleértve 1993 óta van jelen a hazai vízügyi és környezetvédelmi mérnöki tervezői piacon. Az elmúlt évtizedekben jelentős tapasztalatot halmoztunk fel a mérnöki és EU-s pályázati tanácsadói területen. Tanácsadói tevékenységünk legjellemzőbb vonásai a konstruktivitás és problémamegoldó készségünk, amely kellő alázattal és szakmai hozzáértéssel párosulva valós segítséget jelenthet az államigazgatás középirányítói és legfelsőbb szerveinek egyaránt. Ezen minden esetben objektív, szakmaiságot háttérbe nem szorító tanácsadási szolgáltatásra szinte minden felelős vezető rászorul, hiszen az által vezetett szervezetek, rendszerek valamennyi részterületével nem lehet teljes mértékben tisztában, azokról alkotott objektív szakértői vélemények, impressziók a vezetői kompetenciákat erősíthetik.

Szakmaiságunk és felelős tanácsadói tevékenységünknek is köszönhető, hogy 2003- óta kormányzatokon és szakmai irányvonalakon átívelően folyamatosan végzünk tanácsadói tevékenységet. 

Államigazgatási tanácsadási tevékenységeinkkel kapcsolatosan a Kapcsolat oldalon keresztül érdeklődhet, kérésére részletes listát küldünk.